12.1 C
Amsterdam
22 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Putoline Oil lanceert nieuwe website

Putoline Oil lanceert nieuwe website

Het wachten voorbij is – onze gloednieuwe Putoline Oil-website is officieel live! Wij zijn trots dat wij na maanden van intensieve voorbereiding en samenwerking met onze partners ons nieuwe online platform met u mogen delen.

Onze bekende en vertrouwde adviestool staat nog steeds centraal op de website en verzorgt jaarlijks meer dan 1 miljoen unieke productadviezen. We hebben deze tool verder ontwikkeld, zodat je nog sneller en efficiënter de juiste smeermiddelen voor elk motor kunt vinden.

Je kunt op de vertrouwde manier gebruik maken van onze geavanceerdere (en verbeterde) slimme zoekfunctie voor directe resultaten. Onze site biedt relevante informatie die speciaal is afgestemd op wat jouw motor precies nodig heeft.

Nieuwe tools

Maar dat is niet alles! Naast het zoeken via onze slimme zoekfunctionaliteit, introduceren wij de EAN-code scan functie (rechts in de zoekbalk). Deze gave tool is ontwikkeld om het de professional nog eenvoudiger te maken en is beschikbaar vanuit de browser via mobiel of tablet.

Hiermee kan je zeer gemakkelijk het juiste product vinden door simpelweg de EAN-code te scannen. En als je een ProShop-account heeft, kan je zelfs direct het product in jouw winkelwagen stoppen en vervolgens bestellen.

Producten

Onze voormalige catalogus heeft nu een nieuwe naam gekregen: ‘Producten’. Deze pagina is flink uitgebreid met slimme filteropties, zodat je nog effectiever kunt zoeken op kenmerken zoals viscositeit, specificaties, categorieën, verpakkingen en nog veel meer. Je krijgt een overzichtelijke presentatie van productopties die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Nieuw design, moving forward

Het nieuwe ontwerp van onze website past volledig bij hoe Putoline Oil zich vandaag de dag wil uiten. Toch is het nog steeds herkenbaar Putoline Oil en biedt de stijl en functionaliteit een compleet nieuwe, maar ook efficiëntere, gebruikerservaring.

Evolutie in plaats revolutie

Maar we zijn nog niet klaar! Met dit moderne platform streven wij evoluties, wat betekent dat wij het platform blijven doorontwikkelen om betere gebruikerservaring te kunnen blijven bieden.