Motocrossplanet
Home » Vergroot jouw Motorcross Kennis met Online Workshops

Vergroot jouw Motorcross Kennis met Online Workshops

Bij De Mol MX Training geloven we dat motorcross meer is dan alleen trainen op de baan. Wil jij jouw prestaties naar een hoger niveau tillen? Breid je kennis uit met onze (online) workshops en verbeter je vaardigheden op en naast het circuit!

Onze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor motorcrossers van elk niveau, met onderwerpen die essentieel zijn voor jouw groei, zoals:

  • Vlaggen en veiligheid: Onmisbaar voor beginners en belangrijk om te herhalen, vooral voor jonge rijders.
  • Onderhoud en afstelling van jouw motor: Een goed afgestelde motor is cruciaal voor optimale prestaties en veiligheid. Wij leren je hoe!
  • Communicatie met de motorsporter: Voor ouders en begeleiders die hun rijders op de best mogelijke manier willen ondersteunen.
  • Sportvoeding en fysieke training: Zorg dat je lichaam optimaal presteert met de juiste voeding en training.
  • Mentale training: Ontwikkel zelfvertrouwen en mentale veerkracht, een must voor iedere rijder die verder wil komen.

🔧 Bij De Mol MX Training bieden we workshops voor iedereen – van beginners tot ervaren rijders. Er is altijd iets nieuws om te leren, ongeacht jouw niveau.

Tijdens de winterperiode kun je onze online workshops volgen, zodat je het hele jaar door blijft werken aan je ontwikkeling als motorcrosser. Of je nu sterker op de motor wilt zitten of je kennis over veiligheid en onderhoud wilt vergroten, wij helpen je verder.

👉 Bekijk onze workshopplanning en schrijf je in! 
Klaar om het maximale uit jouw motorcross-ervaring te halen? De Mol MX Training staat voor je klaar!

De Mol MX Training – voor de motorcrosser die altijd beter wil worden!

Naast motorcross training en (online) workshops, schrijft De Mol regelmatig artikels die je kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. Vindt je het interessant om De Mol MX training te blijven volgen zodat je geen nieuwe blog meer mist. Abonneer je dan onderaan op haar website op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail als er een nieuwe blog online staat. En voor al het laatste nieuws volg @demolmxtraining op Facebook en Instagram.

**Contact:**

De Mol MX training

Mariëlle de Mol

marielle@demol-mxtraining.nl

06-28780625