Motocrossplanet
Home » Thuisrijders Stephan Wijers & Han van Hal aan de start in Lierop

Thuisrijders Stephan Wijers & Han van Hal aan de start in Lierop

Aankomend weekend wordt een van de afsluitende ONK Zijspan Quad Masters wedstrijden verreden op circuit de Herselse bossen in Lierop.

In Lierop kunnen we Han van Hal met zijn vaste teammaat Stephan Wijers tijdens de voorlaatste ONK-wedstrijd bij de Sidecars op circuit de Herselse bossen in actie zien. Een week later op zaterdag 12 oktober rijden zij hun finalewedstrijd op het Valkenswaardse Eurocircuit. Momenteel staat Team Wijers/Van Hal op een derde plaats in de tussenstand van het kampioenschap.

Foto: Davy Ebben & Nick Maas bij de NK-zijspannen.

Tussenstand bij de Sidecars

Na zeven wedstrijden staan zijspan duo Koen Hermans & Ben van den Bogaart nog steeds onverminderd aan kop.

Foto: Lijstaanvoerders in de tussenstand: Koen Hermans & Ben van den Bogaart.

Zij worden direct op negentien punten gevolgd door Tim Leferink & Sem Leferink, waarna met zesendertig punten onze eigen MAC Lierop leden Stephan Wijers & Han van Hal op de derde plaats in de tussenstand volgen.

Bij de NK-zijspannen zien we Davy Ebben & Nick Maas en Lins Stijnen & Jimmy Horyon. Bij de Cup Zijspan klasse staan Eric Hurkmans & Ben Peters achter het Lieropse starthek.

Tussenstanden Sidecar & Quad Masters

In onderstaand overzicht de complete tussenstand is te raadplegen.

» KNMV Quadcross en Zijspancross 2024 Totaalstand

Afsluitende Sidecar & Quad Masters kalender

Een week na Lierop worden finale wedstrijden voor de Sidecar & Quad Masters op het Eurocircuit in Valkenswaard verreden. Enkele dagen voor de wedstrijden zijn via de links op onderstaand kalenderoverzicht ook het tijdschema en de deelnemerslijsten te raadplegen.

06-10-2024 > Lierop
12-10-2024 > Valkenswaard

Volledig programma ONK Sidecar & Quad Masters Lierop

Het complete overzicht, voorinschrijvingen, actuele programma, tussenstanden en het laatste nieuws over de ONK Sidecar en Quad masters zijn de komende dagen allemaal via onze website terug te vinden.

In Lierop staan de klasse ONK Sidecar, Quad Masters, NK Zijspan en Quads en de Cup Zijspan & Quads achter het starthek. De trainingen starten om 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur.

Entree Circuit de Herselse bossen

  • Volwassenen vanaf 18 jaar: € 22,-
  • Jeugd 13 t/m 17 jaar: € 10,-
  • Kinderen t/m 12 jaar: GRATIS

Kijk voor het complete overzicht op http://maclierop.nl

Vanaf deze plaats heten we iedereen van harte welkom in Lierop tijdens de ONK Sidecar & Quad Masters op zondag 6 oktober a.s. voor alweer een hele mooie motorsportdag.