Motocrossplanet
Home » Nu vanuit voorraad leverbaar bij Bewo Motoren in Lichtenvoorde de Fantic 2025 Modellen!

Nu vanuit voorraad leverbaar bij Bewo Motoren in Lichtenvoorde de Fantic 2025 Modellen!

Onlangs werden de nieuwste 2025 modellen gelanceerd deze zijn vanaf nu leverbaar in lichtenvoorde.

Geüpdatet vanuit Factory ervaringen.

De nieuwste 2-takt modellen zijn voorzien van een uniek koelsysteem goed voor 30% meer koelcapaciteit, deze is ontwikkeld en al jaren gebruikt bij de Fantic Factory teams die al jaren vele kampioenschappen binnen slepen, afgelopen jaar wist Fantic wederom de Wk Titel en de Emx125 titel te pakken.

Daarnaast zijn de brandstoftanks en plastic lichter gemaakt en voorzien van een nieuw design.

Het stuur word standaard geleverd met lock-on handvaten en is vervangen voor één van het merk Reikon, voor een nog betere zit positie.

Uiteraard worden de 2-takt modellen voorzien zoals wij nu inmiddels gewend zijn van Fantic met een Arrow uitlaatsysteem, Factory Cdi met 2 mappingen, Excel velgen, snelwissel luchtfilter (zelfde als ktm 125 2022) en Kayaba vering.

Hier mee zet Fantic nu meer dan ooit zeer competatieve en complete 2-takten op de markt, daarnaast hebben deze modellen een zeer goede basis met heel veel tuning potentie! Bewo Motoren levert tevens voor deze motoren opmaat tuningspakketen voor diegene die nog meer uit hun motor willen halen.

De Fantic 4takt cross modellen zijn vanaf nu geheel op basis van de laatste Yamaha modellen, daarmee heeft Fantic dan nu ook het nieuwste motorblok en rijwielgedeelte van Yamaha. Daarnaast worden deze motoren geleverd met een Arrow uitlaatsysteem en Get ecu, tractioncontrol, en launch control, get WiFi en motor App.

Prijzen crossmodellen 2025:

 

Fantic XX125 2t €8890

Fantic XX250 2t €9790

Fantic XXF250 4t €10590

Fantic XXF450 4t €11690

 

Tevens zijn er nog enkele 2024 modellen leverbaar, neem vrijblijvend contact op met Bewo Lichtenvoorde voor de prijzen.

En/of volg Bewo Tuning hun op sociale media (Instagram) en zie dagelijkse updates, met betrekking tot werkzaamheden, verkopen en Acties!

 

Www.bewomotoren.nl 

+31616681891

Newtonstraat 6a

7131PP Lichtenvoorde