14.2 C
Amsterdam
19 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Twee Nederlandse titels voor het JP Xtreme MX team

Twee Nederlandse titels voor het JP Xtreme MX team

Wat een dag afgelopen zondag!

We waren al vroeg afgereisd voor ons thuiswedstrijd in Halle en stonden met Ruben Koskamp,  Thijs Schroder, Timo Heuver en Sander Agard-Michelsen aan de start.

Door de regen was de baan in de ochtend wat glad, maar de jongens hadden er zin in lieten zich goed zien met de training. De sfeer was goed, iedereen was scherp en wist wat er moest gebeuren.

De wedstrijden vingen aan en Timo beet het spits af, me tin beide manches een kop start en goede en snelle rondetijden wist hij beide manches te winnen, maar was dit genoeg voor het kampioenschap….? JA dat was het, de concurrentie liet punten liggen en daardoor mocht hij zich voor de 2e keer Nederlands Kampioen 85cc noemen! Deel 1 van de missie geslaagd🎉

In de 250cc klasse stond Sander een straatlengte voor op de concurrentie, maar hij wilde in style de titel pakken. Met 2x een 2e plaats was het na de 2e manche ook feest voor hem en won hij zijn eerste 250cc Nederlands Kampioenschap!

Wat een dag, wat een mooie resultaten. En ook deze missie was geslaagd, top!🏆

In diezelfde klasse wist Ruben een super 8e plaats te scoren in de dag uitslag en Thijs wist na een lastige eerste manche een keurige 27e plek te scoren in de dag uitslag.

Respect ook voor deze jongens, die zich direct na hun manche in de kampioensfestiviteiten van het team storten, waarna het nog mooi laat werd bij de Halmac in Halle. 🍻

Wij zijn als team super trots op 2 Nederlands Kampioenen en de andere teamleden en willen dan ook iedereen die bij heeft gedragen aan dit succes bedanken!

Monteurs, trainers, begeleiders, ouders, sponsoren, donateurs, supporters, familie en vrienden, iedereen heel erg bedankt.

We sluiten het Dutch Nationals seizoen af op 13 oktober in Valkenswaard.