14.2 C
Amsterdam
19 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Electrocross voor de allerjongsten zondag 6 okt in Lierop

Electrocross voor de allerjongsten zondag 6 okt in Lierop

Aankomend weekend wordt een van de afsluitende ONK Zijspan Quad Masters wedstrijden verreden op circuit de Herselse bossen in Lierop, maar hier vinden naast de traditionele motoren ook demonstraties met de nieuwste Electrocrossmotoren voor de allerjongste liefhebbers plaats.

Onder de noemer de jeugd heeft de toekomst zal er aankomend weekend op circuit de Herselse bossen ook weer toekomstmuziek gaan klinken met de nieuwste generatie Elektromotoren, want voor de allerjongsten zijn hier op een demonstratie circuit ook de modernste motoren verzorgd door KTM Nederland die met hun nieuwste E-Mini’s of wel elektrische crossmotoren naar Lierop komen.

Gratis deelname voor kinderen van 5 tot 10 jaar

Met demonstraties voor kinderen van 5 tot 10 jaar (afhankelijk van lengte/gewicht) die graag eens op een motor stappen is er onder begeleiding van een professionele gecertificeerde trainer tussen 11.00 uur tot 15.00 de mogelijkheid om op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit met E-mini bikes test rondjes te maken. Gratis aanmelden kan ter plaatse bij de trainers van KTM, waar voor kleding, helm en laarzen wordt gezorgd.

Volledig programma ONK Sidecar & Quad Masters Lierop

Het complete overzicht, voorinschrijvingen, actuele programma, tussenstanden en het laatste nieuws over de ONK Sidecar en Quad masters zijn de komende dagen allemaal via onze website terug te vinden.

In Lierop staan de klasse ONK Sidecar, Quad Masters, NK Zijspan en Quads en de Cup Zijspan & Quads achter het starthek. De trainingen starten om 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur.

Entree Circuit de Herselse bossen

  • Volwassenen vanaf 18 jaar: € 22,-
  • Jeugd 13 t/m 17 jaar: € 10,-
  • Kinderen t/m 12 jaar: GRATIS

Kijk voor het complete overzicht op http://maclierop.nl

Vanaf deze plaats heten we iedereen van harte welkom in Lierop tijdens de ONK Sidecar & Quad Masters op zondag 6 oktober a.s. voor alweer een hele mooie motorsportdag.

Foto: KTM Nederland met hun nieuwste Elektrische E-Mini in Lierop.