Motocrossplanet
Home » Wereldkampioen Kay de Wolf aan de start in Valkenswaard

Wereldkampioen Kay de Wolf aan de start in Valkenswaard

Nederland is een wereldkampioen rijker. Wat een sterk seizoen heeft Kay de Wolf dit jaar gereden in het wereldkampioenschap MX2. Afgelopen zondag wist de Wolf in het Spaanse Cozar de titel veilig te stellen. Spanje was voor de meeste Nederlandse fans een heel eind weg maar op zondag 13 oktober is de Wolf dichter bij huis in actie te zien. De Wolf gaat namelijk deelnemen aan de Dutch MX Season Finale in Valkenswaard.

De komst van de Wolf zal er voor zorgen dat we een geweldig einde krijgen van het Nederlandse motorcross seizoen want hij gaat namelijk van start in de 450 klasse. In deze klasse zal hij het op gaan nemen tegen vijfvoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings. Vorig jaar was het al vuurwerk tussen beide rijders op het strand van Lemmer en Vlissingen en deze titanenstrijd zal in Valkenswaard verder gezet worden. Beide rijders verkeren in topvorm waardoor het genieten zal worden voor het aanwezige publiek.

Herlings en de Wolf zijn niet alleen om te crossen in Valkenswaard maar ook bied dit voor hun de kans om een mooie dag met de Nederlandse fans te hebben. Normaal is hier minder tijd voor maar bij deze wedstrijd zullen er meerdere handtekeningsessies en meet and greets zijn zodat de fans met hun sterren op de foto kunnen en posters op kunnen halen.

Entreekaarten zijn gewoon bij aankomst te koop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het mailadres: info@motocrossplanet.nl

Photocredits Full Spectrum Media