14.3 C
Amsterdam
19 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Laat een Motorsport trainer jouw helpen om beter te motorcrossen

Laat een Motorsport trainer jouw helpen om beter te motorcrossen

Bij voetbal, hockey, basketbal en vele andere sporten krijg je wekelijks les van een trainer. Waarom zou je niet regelmatig op les gaan bij een Motorsport trainer?

Ze leren je jouw motorcross techniek en skills verbeteren waardoor het je makkelijker af gaat en jouw snelheid verbeterd! 🚀

Iedere trainer heeft zijn eigen verhaal! Daarom kun je op de website van De Mol MX training verschillende trainers vinden. Daar vertellen ze wie ze zijn, waar ze les geven en wat hun aanpak is op het gebied van les geven. Zo kun jij als rijder of ouder zien wie het beste bij jullie past. Het is van belang dat er een klik is. Dan boek je de meeste progressie.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op www.demol-mxtraining.nl.

Mocht jij als Motorsport trainer hier ook gratis tussen willen staan? Dat kan! Neem dan contact op met Mariëlle de Mol via e-mail marielle@demol-mxtraining.nl.

Naast motorcross training, schrijft De Mol regelmatig artikels die je kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. Vindt je het interessant om De Mol MX training te blijven volgen zodat je geen nieuwe blog meer mist. Abonneer je dan onderaan op haar website op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail als er een nieuwe blog online staat. En voor al het laatste nieuws volg @demolmxtraining op Facebook en Instagram.

 

**Contact:**

De Mol MX training

Mariëlle de Mol

marielle@demol-mxtraining.nl

06-28780625