14.3 C
Amsterdam
18 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Motorcross Wintertrainingen 2024-2025 bij de Mol MX training

Motorcross Wintertrainingen 2024-2025 bij de Mol MX training

Met trots kondigen we de Motorcross Wintertrainingen 2024-2025 aan! Vanaf oktober 2024 tot februari 2025 bieden we een unieke kans om door te trainen en sterker de winter door te komen. De winterplanning is rond en vanaf nu kun je je aanmelden voor de personal trainingen bij de Mol MX training.

 

**Train je vaardigheden onder zware omstandigheden**

De wintermaanden kunnen uitdagend zijn voor motorcross, met koudere temperaturen en wisselende weersomstandigheden. Dit is juist dé tijd om te leren rijden in zware omstandigheden en beter in het zand rond te komen. Het vergt doorzettingsvermogen, maar dat maakt het des te waardevoller. De wintertrainingen zijn erop gericht om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, terwijl je leert omgaan met moeilijke rijomstandigheden.

 

**Beschikbare trainingen:**

  1. **Personal Training** – voor rijders op het grote circuit.
  2. **Personal Training Kids** – speciaal voor jongere rijders op de kinder/jeugdbaan.
  3. **Personal Training Kids (Mini)** – voor de allerkleinste rijders op de mini/kinderbaan.

 

De trainingen vinden plaats tijdens de reguliere openingsuren van het circuit. Omdat er maar beperkte plekken beschikbaar zijn, is tijdige inschrijving via de website essentieel. Sommige van de trainingen zitten zelfs al vol. Mocht jij interesse hebben, neem dan snel een kijkje op de website van De Mol MX training.

 

**Datums en locaties:**

– 5 oktober – Berghem (PT Kids)

– 12 oktober – Nunspeet (PT + PT Kids)

– 26 oktober – Nunspeet (PT + PT Kids)

– 16 november – Berghem (PT)

– 14 december – Berghem (PT)

– 11 januari – Berghem (PT Kids)

– 8 februari – Berghem (PT)

 

**Wat kun je verwachten?**

Tijdens de trainingen krijg je persoonlijke tips van ervaren trainers Mariëlle de Mol en Jeroen Bergsma. Zij observeren je vanaf de zijlijn en geven praktische aanwijzingen waarmee je direct aan de slag kunt. Daarnaast ontvang je een “goodie bag” met drinken, fruit, een sticker en een technische uitleg over houding op de motor. Houd er rekening mee dat het eten en drinken in de goodie bag niet voldoende is voor de hele training, dus neem zelf extra mee.

 

**Workshops:**

Naast de trainingen kun je dit seizoen ook deelnemen aan motorcross WORKSHOPS, waarin je je theoretische kennis over motorcross kunt verdiepen. Deze workshops vinden plaats van november 2024 tot februari 2025. Meer informatie hierover volgt via de website en social media.

 

**Exclusief aanbod:**

Bij deelname aan een motorcross training kun je het boek *”Verantwoord beter motorcrossen“* aanschaffen met een korting van €5,- en zonder verzendkosten. Dit bespaart je in totaal €10,-! Het boek helpt jou en je kind beter te begrijpen wat er allemaal komt kijken bij motorcross en biedt praktische oefeningen om samen aan de techniek te werken. Bij het aanmelden kun je aangeven dat jij ook graag het boek wil kopen.

 

**Aanmelden:**

Meld je nu aan via de website en selecteer de training waar je aan wilt deelnemen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Mariëlle de Mol van De Mol MX training.

 

Blijf jezelf verbeteren, ook in de winter! Schrijf je snel in, want de plekken zijn beperkt!

 

Naast motorcross training, schrijft De Mol regelmatig artikels die je kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. Vindt je het interessant om De Mol MX training te blijven volgen zodat je geen nieuwe blog meer mist. Abonneer je dan onderaan op haar website op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail als er een nieuwe blog online staat. En voor al het laatste nieuws volg @demolmxtraining op Facebook en Instagram.

 

**Contact:**

De Mol MX training

Mariëlle de Mol

marielle@demol-mxtraining.nl

06-28780625