19.4 C
Amsterdam
17 september 2024
Motocrossplanet
Home » Valkenswaard is terug met de Dutch MX Season Finale

Valkenswaard is terug met de Dutch MX Season Finale

Na jaren geen grote wedstrijden meer te hebben gehad, is het circuit van Valkenswaard weer geopend voor trainingen en mogen er weer wedstrijden georganiseerd gaan worden. Eerder dit jaar werd hier al op succesvolle wijze een wedstrijd van het EMX Jeugd kampioenschap verreden maar op zondag 13 oktober komen de grote mannen naar Valkenswaard om het seizoen met een knaller van een wedstrijd af te sluiten.

De wedstrijd in Valkenswaard zal niet alleen een crosswedstrijd zijn maar ook is er tijd voor een uitgebreide handtekeningsessie met de toppers waarbij iedereen met hun idool op de foto kan en waarbij er posters en handtekeningen opgehaald kunnen worden.

De wedstrijd in Valkenswaard is tevens de laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap waarbij de kampioenen dus bekend gaan worden. Dit wordt feest op het Eurocircuit maar ook internationaal zijn we met de Nederlanders succesvol waardoor de kans er in zit dat we nog meer kampioenen kunnen huldigen.

Mis deze mooie afsluiter van het seizoen niet en kom de rijders nog één keer aanmoedigen voordat de winter gaat beginnen! Binnenkort zal er meer bekend worden over de rijders die in actie gaan komen op het Eurocircuit in Valkenswaard maar zet 13 oktober zeker in uw agenda!

De wedstrijd in Valkenswaard zal georganiseerd worden door MVV Valkenswaard in samenwerking met Motocrossplanet en de KNMV.

Commentaar Arno van den Brink, eigenaar Motocrossplanet: ‘’Het is fantastisch dat er weer gereden kan worden op het Eurocircuit van Valkenswaard. Ik ben er zo vaak geweest bij de Grand Prix’s en hebben mooie herinneringen aan deze wedstrijden. Het is daarom ook belangrijk dat, nu het weer mag, er mooie wedstrijden georganiseerd gaan worden. Valkenswaard hoort op de kalender en door de samenwerking met MVV Valkenswaard en de KNMV kunnen we nu de Dutch MX Season Finale hier organiseren, wat een goede stap voorwaarts is. Binnenkort zullen we meer bekend maken over de deelnemers maar de twee rijders die hun deelname nu al hebben toegezegd, gaat vuurwerk opleveren!’’

Voor meer informatie over de wedstrijd kunt u contact met ons opnemen op het mailadres: info@motocrossplanet.nl

Op zaterdag 12 oktober wordt ook de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Quads en Zijspannen verreden in Valkenswaard waardoor het dus op beide dagen genieten zal zijn op het Eurocircuit!