19.4 C
Amsterdam
17 september 2024
Motocrossplanet
Home » NIEUW! Alpinestars crossbrillen verkrijgbaar bij MX-Deals.nl

NIEUW! Alpinestars crossbrillen verkrijgbaar bij MX-Deals.nl

Pre-order nu de Alpinestars crossbrillen bij MX-Deals🤩 Verkrijgbaar in verschillende modellen!

We hebben geweldig nieuws! Alpinestars, hét toonaangevende merk in de motocrosswereld, lanceert zijn allereerste lijn crossbrillen en ze zijn nu verkrijgbaar bij MX-Deals! Deze geavanceerde brillenlijn is ontworpen met zowel de recreatieve rijder als de professional in gedachten. Met de perfecte combinatie van comfort, zicht en bescherming, bieden de Alpinestars crossbrillen alles wat je nodig hebt voor jouw ritten, ongeacht de omstandigheden.

Of je nu op zoek bent naar een model met geavanceerde technologieën of een instapmodel, bij ons vind je de juiste keuze. De Alpinestars crossbrillen lijn bestaat uit 4 unieke modellen: Supertech, Vision 8, Vision 5 en Vision 3.

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar MX-Deals.nl en zorg dat jij geen koude handen meer krijgt tijdens het rijden🤩🤩

Ontdek de modellen:
Supertech: Het vlaggenschipmodel van Alpinestars met het unieke Absolute Vision™ lenssysteem. Deze bril biedt ultieme helderheid, comfort en is perfect voor rijders die het maximale eisen van hun uitrusting.

Vision 8: Robuust, comfortabel en klaar voor de zwaarste omstandigheden. Met een anti-condens lens en een breed gezichtsveld blijf je scherp op elke rit.

Vision 5: De perfecte balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Uitgerust met een anti-kras lens en een lichtgewicht frame, ideaal voor zowel beginners als gevorderde rijders.

Vision 3: Het instapmodel dat betaalbaarheid en kwaliteit combineert. Ideaal voor rijders die net beginnen, zonder concessies te doen aan comfort en bescherming.

Ga snel naar www.mx-deals.nl