15.1 C
Amsterdam
18 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Heuver en Agard Michelsen blijven winnen

Heuver en Agard Michelsen blijven winnen

Afgelopen zondag waren we te gast in Meijel. Deze baan is normaal niet open voor training en is een echte ouderwetse crossbaan, met hoge snelheden en bomen en hekken kort langs het circuit.
De jongens vonden de baan lastig met trainen. Timo noteerde een 1e trainingstijd in de 85cc. Sander een 6e, Ruben een 14e en Thijs een 34e tijd in de 250cc klasse.

Timo beet het spits af en nam de kopstart in de 1e manche, dit herhaalde hij ook de 2e manche en onbedreigd reed hij naar 2 sterke overwinningen in de manches! Doordat de concurrentie punten liet liggen, liep hij weer een stuk verder uit in het kampioenschap.

Sander begon op plek 2 in de eerste manche, stootte al snel door naar de koppositie en gaf deze niet meer uit handen. Hij won de 1e manche en na een kopstart in de 2e manche wist hij deze ook met een enorme voorsprong te winnen. Ook Sander staat zeer ruim bovenaan in het kampioenschap.
Ruben reed een sterke eerste manche en finishte op een 16e plaats, de 2e manche viel hij en wist op een 26e plek te finishen, wat een 19e plek in de dag uitslag opleverde.
Thijs begon de 1e manche achter in het veld en wist elke ronde plekken goed te maken, hij finishte als 28e. De 2e manche had hij wat meer moeite met de baan, maar wist toch nog 27e te worden. De heren hebben hun huid duur verkocht!

De volgende één na laatste NK is een thuiswedstrijd bij de Halmac in Halle op 29 september a.s. Sander en Timo staan er goed voor in het kampioenschap en het kan dan ook een mooie dag worden in Halle. Hopelijk zien wij u daar!

Photocredits Laurijssen