16.5 C
Amsterdam
16 september 2024
Motocrossplanet
Home » Strandcross Zoutelande komt er weer aan: schrijf je hier in

Strandcross Zoutelande komt er weer aan: schrijf je hier in

De Zeeuwse kust is op zaterdag 12 oktober weer het decor van de Strandcross Zoutelande. Het is via de website van MC De Pekelinge, dat het evenement voor de veertiende keer organiseert, mogelijk je van een plek achter het startlint te verzekeren. Inschrijven dus!

Na twee coronajaren en een jaar waarin het tij niet goed uitkwam, kon de wedstrijd vorig jaar wél doorgaan. Na een geweldige comeback in de tweede manche ging Mike Bolink er met de overwinning in de 250cc/500cc-klasse vandoor.

Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden in het zware zand van Zoutelande, waar het uitzicht over de Westerschelde tot aan de kust van België uniek is.

Deelnemen is mogelijk in de klassen 125cc, 250cc, 500cc, Veteranen en Vrijetijdsrijders. Voor ieder wat wils dus. Het evenement is een van de weinig overgebleven strandcrosses in Nederland en dus een unieke kans om je zandkwaliteiten te testen.

Voor 20 euro sta jij volgende maand aan de start. De nacht voorafgaand aan de strandcross overnachten, is mogelijk. Meer informatie en inschrijven is mogelijk via onze website: www.mcdepekelinge.nl

We zien je graag op 12 oktober!