16.5 C
Amsterdam
16 september 2024
Motocrossplanet
Home » Shop de nieuwste Alpinestars 2025 Collectie bij Outlaw Racing

Shop de nieuwste Alpinestars 2025 Collectie bij Outlaw Racing

Alpinestars 2025 Collectie

 

De nieuwe Alpinestars MX25 Collectie omvat de PLASMA Protection RK Series kniebraces, protectievesten, borst-, knie- en elleboogbeschermers met geavanceerde PLASMA-technologie. Deze collectie biedt ongeëvenaarde bescherming voor MX-rijders van alle niveaus. De nieuwe SM3 jeugdhelm lijn biedt jonge rijders geavanceerde bescherming, met innovaties uit de Supertech-helmen voor volwassenen. Bovendien zijn er twee nieuwe stijlen toegevoegd aan de S-M10 reeks.

 

Bescherming: Geavanceerde PLASMA Technologie

Alpinestars’ PLASMA-technologie biedt sterke impactkrachtverdeling en absorptie, met hoge ademendheid en comfort. Belangrijke producten in de MX25 lijn zijn onder andere:

“De A-5 is een geweldige nieuwe toevoeging aan de borstbeschermers. Hij is lichtgewicht en zit zo goed op het lichaam dat je nauwelijks merkt dat hij er is. Als het gaat om lichtgewicht bescherming, wordt het niet beter.” – Chase Sexton

 

Nieuwe SM3 Jeugdlijn en Nieuwe S-M10 Stijlen

De 2025 helmcollectie introduceert de SM3 jeugdhelm lijn, speciaal ontworpen voor jonge rijders. Deze helmen combineren geavanceerde technologieën uit de Supertech-helmen voor volwassenen. De nieuwe S-M10 ontwerpen, waaronder de Troy Lee Designs (TLD) Edition 25 en de Deegan helmen, voldoen aan de ECE 22.06 normen.

Herontworpen Tech 7 Laarzen

De nieuwe Tech 7 laarzen bieden uitzonderlijke bescherming, gevoel en prestaties op de motor. Kenmerken zijn onder andere:

  • Innovatieve TPU Onderste Schaal: Ontworpen voor verminderde frontroll en verbeterde schakelcontrole, met een specifiek ontwerp voor de linker- en rechtervoet.
  • Gecontourde TPU Kuitbeschermer: Biedt effectieve impactbestendigheid en maximale rotatiefunctie.
  • Slijtage Indicator Zool: Waarschuwt rijders wanneer de zool versleten is en aan vervanging toe is.

De MX25 Footwear Collectie bevat ook nieuwe kleurvariaties zoals diva pink Tech 10 laarzen en yellow fluo black Tech 5 laarzen.

 

MX Gear: Iconische ’90s MX Vibe

Geïnspireerd door de ’90s motocross era, omvat de MX25 kledinglijn gedurfde graphics en levendige kleuren. De collectie bevat:

  • Supertech Maker en Supertech Lipan Gear: Met gestructureerde gradatie en zwevende logo’s voor een modern uiterlijk.
  • Techstar Melt en Techstar Dreem Gear: Unieke kleurgradaties en asymmetrische ontwerpen voor een krachtige uitstraling.
  • Racer Hollow en Racer Veil Gear: Mix van streetwear-inspiratie met een echt racegevoel, met creatieve camopatronen en unieke zwevende logo’s.
  • Fluid Haul en Fluid Wurx Gear: Combinatie van MX en MotoGP esthetiek voor een racesuit gevoel, geïnspireerd door de custom ’90s era.

“De 2025 Supertech lijn is weer een stap vooruit voor rijuitrusting. Het comfort en de pasvorm zijn uitstekend en de bewegingsvrijheid op de motor is ongeëvenaard. Er zijn ook echt geweldige kleurvariaties voor dit seizoen, ik ben een grote fan.” – Jett Lawrence

 

Nieuwe Era van MX Excellentie

De MX25 Collectie van Alpinestars vangt de essentie van ’90s motocross, voor rijders die willen opvallen op de baan met de flair van ’90s iconen zoals Bradshaw. De collectie biedt superieure bescherming met geavanceerde PLASMA-technologie in protectievesten, borstbeschermers en de RK Series kniebraces. De innovatieve SM3 jeugdhelmen en nieuwe ontwerpen in de S-M10 reeks zorgen voor topveiligheid, terwijl de Tech 7 laarzen ongeëvenaarde bescherming en comfort bieden. De MX25 Collectie vertegenwoordigt Alpinestars’ toewijding aan het combineren van erfgoed met innovatie, en levert een uitgebreide suite van uitrusting, bescherming, helmen en laarzen die de motocross ervaring herdefiniëren en de bescherming van de rijder verbeteren.

 

“Nieuwe uitrusting is altijd een geweldige tijd. Als atleten worden we net zo enthousiast als iedereen wanneer de nieuwe collecties aankomen, er gaat niets boven racen in gloednieuwe Alpinestars kits. Het is geweldig om de stijl en doorlopende productontwikkeling te zien in de MX25 Collectie en ik kan niet wachten om te racen in de nieuwe spullen!” – Hunter Lawrence

 

“Ik hou echt van de nieuwe MX25 Collectie, met zijn vele verschillende ontwerpen die echt bij mijn stijl passen – comfort en prestaties samenbrengen met prachtige kleurvariaties. Het opvallendste voor mij zijn de vele verschillende kleuren voor de uitrusting en de Tech 10 laarzen. Ik heb volledig vertrouwen en vertrouwen in mijn uitrusting en bescherming van Alpinestars, en ik ben superblij om de nieuwe MX25 uitrusting te dragen.” – Jeffrey Herlings

Shop nu de Alpinestars 2025 Motocross Collectie