15.6 C
Amsterdam
18 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » 21e editie Special Day 2024

21e editie Special Day 2024

Volgens een goed gebruik blikken we heel kort even terug naar de voorgaande editie. Dat was in één woord een meer dan geslaagde try-out op het RES Circuit te Axel. Een jubileum waardige uitvoering. Heel veel blije gezichten, mooie verhalen en een onbeschrijfelijke indruk op alle betrokkenen.

Het motto: sporten moet voor iedereen bereikbaar zijn, en met de slogan: iedereen binnen boord, is de jaarlijkse traditie weer voortgezet.

De organisatie staat nu aan de vooravond van al weer de 21e editie, het beproefde concept waarbij de medemens met een beperking in de “spotlights” staan blijft onveranderd. De vele vrijwilligers, veiligheidsmedewerkers en vele anderen staan weer gereed om er een mooie dag voor de doelgroep van te maken. Er zijn weer tal van berijders met voertuigen  als zijspannen, buggy’s, jeeps etc. opgetrommeld om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit onder het genot van een hapje en een drankje in en om de grote tent, een heuse demonstratie van Alex vd. Broek, in de avond optredens onder leiding van het entertainment team. Alles wordt in gereedheid gebracht om er weer een heus spektakel van te maken. Zelfs WK kampioen Etienne Bax heeft toegezegd speciaal voor deze dag in Axel nog eens in het zijspan te stappen om met onze gasten weer de nodige rondjes op het RES circuit te draaien.

Veel bedrijven en sponsoren met alle betrokken partijen, vrijwilligers etc.: bedankt voor jullie inzet, door jullie maken we het mogelijk om van dit evenement een “super dag” te maken.

Als iemand zich geroepen voelt en een bijzonder voertuig heeft die geschikt is voor deze doelgroep kan zich tot de organisatie wenden.

Iedereen is van harte welkom om deze middag en avond te komen kijken op de locatie zoals hieronder wordt aangegeven.

 

Special Day 2024

Datum:                 02-09-2024

Tijdstip:                              inloop vanaf ca. 12.30h

Aanvang programma 13.30h

 

Locatie:                RES Circuit

Lageweg 4 te Axel (NL)

 

Organisatie:        Stichting Finland Circuit

Voorzitter:           Eric Stoutjesdijk                +31-651-407013              elasto@planet.nl

Secretaris:          Marijke Hemelsoet         +31-653-777315              m.hemelsoet@zeelandnet.nl