22.6 C
Amsterdam
20 september 2024
Motocrossplanet
Home » MXGP Arnhem klaar voor top weekend

MXGP Arnhem klaar voor top weekend

Het aftellen is nu echt begonnen want dit weekend komt de wereldtop naar Arnhem om daar te gaan strijden voor de punten van het wereld- en Europees kampioenschap. Het gaat spannend worden want in alle vier de klassen hebben we goede Nederlandse en Belgische rijders die mee kunnen strijden om de eindzeges.

Vandaag zijn alle grote teams al binnen gekomen en hebben hun mooie trucks uitgestald. Niet alleen op de baan is het dit weekend mooi om te kijken maar ook in de paddock is er veel moois te zien.

Op vrijdagmiddag is er vanaf 16:00 uur de starttraining en dat is het eerste moment dat de motoren het startveld op gaan. Alles zal dan nog even door de rijders aangevoeld worden zodat ze op zaterdag alles in orde hebben om een goede kwalificatie te kunnen rijden.

De organisatie van MXGP Arnhem heeft het hele jaar hard gewerkt om van deze editie een groot succes te maken. Het weer is perfect, de baan is in top conditie en alle Nederlandse en Belgische toppers zijn er bij. Dankzij de grotere tribunes, de extra TV schermen en het overzichtelijke circuit, hoeft u niets te missen van alle actie op de baan. Mis dit grote motorcross spektakel niet en zorg dat je er bij bent.

De voorverkoop stopt morgen, vrijdag 16 augustus. Uiteraard zijn er dit weekend kaarten aan de deur te koop maar dan mist u de voordelen die u heeft, wanneer u een kaartje in de voorverkoop koopt. Bestel nu kaarten op www.mxgparnhem.nl