15.7 C
Amsterdam
20 september 2024
Motocrossplanet
Home » Doensen en Oppliger pakken pole position in de ADAC in Gaildorf

Doensen en Oppliger pakken pole position in de ADAC in Gaildorf

Gyan Doensen en Ryan Oppliger hebben in de tijdtraining van de ADAC in Gaildorf de snelste tijden op de klok weten te zetten.

In de 125 Cup wist Gyan Doensen de snelste tijd op de klok te zetten voor Brando Rispoli en Maximilian Ernecker. Mick Kennedy zette een goede vijfde tijd op de klok en Dean Gregoire sloot de sessie af als zevende. Jayson van Drunen kwalificeerde zich als elfde en Ian Ampoorter trainde als dertiende. Seth Priem zat met een 22ste tijd net buiten de top twintig maar dit was ruim voldoende voor kwalificatie. Dit gold ook voor Harry Seel met een 24ste tijd. Arthur Decouter zat er met een zevenendertigste tijd net in terwijl Rizan Hartman met een eenenveertigste tijd eerste reserve is voor de wedstrijd!

Photocredits – Ray Archer

In de 85 klasse was Ryan Oppliger het snelste voor Lucas Leok en Moritz Ernecker. Harry Dale zette een scherpe vijfde tijd op de klok. Kenzo Jaspers en Jannes Vos wisten een vijftiende en zestiende tijd neer te zetten. Timo Heuver kwam tot een vijfentwintigste tijd en Jeremy Bouchee kwalificeerde zich als negenentwintigste.

Photocredits – Ray Archer