14.9 C
Amsterdam
18 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Leukste crossevenement in de zomer: MX BENTELO 2024 – 3 augustus

Leukste crossevenement in de zomer: MX BENTELO 2024 – 3 augustus

MX Bentelo is inmiddels een traditie geworden voor crossers uit het hele land. Iedere zomer staat er weer een groot publiek van 2000+ man langs het spectaculaire circuit. Voor elk niveau en leeftijd is er ruimte! De baan is zo afgestemd dat zowel de lokale helden als de internationale rijders mooie wedstrijden kunnen rijden

 

EEN UNIEKE ERVARING

 

Wat MX Bentelo uniek maakt, is dat de gemiddelde rijder de kans heeft om voor een groot publiek te rijden. Dit in combinatie met een goede sfeer is dat een absolute topervaring. Voor de Superklasse  is er naast de reguliere manches een spannende 1 tegen 1 race waar ze alles uit de tank halen. Voor de top 5 van beide Superklasse-wedstrijden ligt er een flinke som prijzengeld klaar! In totaal maar liefst EUR. 1000!

 

FEEST

 

MX Bentelo is synoniem voor gezelligheid, daarom is de feesttent op kruipafstand van de baan. De wedstrijden kunnen bekeken worden onder het genot van lekkere drankjes en hapjes. Met muziek en gebrul van de motoren op de achtergrond is dit ideaal voor de mensen die de cross niet op nummer één hebben staan.

 

NIEUWE KLASSE

 

Dit jaar hebben we voor het eerst de hobby-klasse geïntroduceerd. Deze zat gelijk al vol, maar alle andere klassen is nog ruimte voor inschrijvingen. Meld je dus snel aan, want vol = vol!

 

De indeling van de klassen is als volgt:

 

(ochtend)

50cc
65cc kleine wielen
65cc grote wielen
85cc kleine wielen
85cc grote wielen

(in de middag en avond)
Hobby Klasse
125CC
250CC
500CC
40+
Dames
Superklasse
Quads

 

Nuttige informatie:

 

Wat:                     MX Bentelo 2024

Waar:                  Slaghekkenweg, Bentelo

Wanneer:            3 augustus, vanaf 8.30.

Inschrijven:         via de Moto Inside App

 

Volg @Mxbentelo op Facebook en Instagram voor alle updates en aanvullende informatie!