21.8 C
Amsterdam
7 september 2024
Motocrossplanet
Home » DUTCH MASTERS OF LONGTRACK ADUARD!!

DUTCH MASTERS OF LONGTRACK ADUARD!!

Grasbaantop aan de start op 20 juli.

Op zaterdag 20 juli aanstaande is de grasbaan op het sportpark in Aduard weer het toneel van spanning, spektakel en gezelligheid. De motoren vliegen rakelings langs de schutting met snelheden boven de 140 km/h en dat zonder remmen. De coureurs hebben er maling aan; zij vliegen schouder aan schouder driftend en plat door de bocht op zoek naar de beste racelijn op de 800 meter lange piste.

Het bestuur en de vele vrijwilligers zullen er alles aan doen om deze dag tot een enorm succes te gaan maken. We hebben dit jaar een vol programma, mede doordat we terug zijn gegaan van twee racedagen naar één racedag. Het hoogtepunt van de dag zijn natuurlijk de internationale solo’s. Pakt Romano Hummel ook dit jaar weer de volle winst, of gaat een van zijn concurrenten er mee vandoor? Onder andere Dave Meijerink en Zach Wajtknecht zullen er alles aan doen om het Hummel erg moeilijk te gaan maken op de lange grasbaan van Aduard.

Naast de internationale solo’s zullen ook de specials nationaal, shorttrack ST1 en ST2 van start gaan tijdens de Dutch Masters of Longtrack Aduard. Daarmee zijn er vijf landen vertegenwoordigd op 20 juli, met deelnemers uit Engeland, Duitsland, Finland, Denemarken en uiteraard onze Nederlandse toppers.

Kaarten zijn met korting te koop via de site van Stichting Grasbaan Aduard. Ook is er dit jaar een beperkt aantal camperplaatsen beschikbaar. Ook deze kunnen via de site gereserveerd worden. Alle informatie waaronder het programma en tijdschema van de dag is te vinden via www.stichtinggrasbaanaduard.nl