15.7 C
Amsterdam
19 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Jeffrey Herlings komt op stoom

Jeffrey Herlings komt op stoom

Vijfvoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings begon rustig aan zijn WK seizoen. Maar naarmate de GP’s vorderen, groeit zijn vertrouwen zienderogen. The Bullet won dit jaar al vier MXGP reeksen en is samen met Jorge Prado de enige die WK leider Tim Gajser het vuur aan de schenen kan leggen. Qua GP zeges in Lommel spant Prado wel de kroon. Hij won al vier keer, Herlings en Gajser wonnen elk drie keer op de Heeserbergen!

VIP Café uitverkocht!

Vaste bezoekers van MXGP Flanders vinden steeds beter de weg naar onze VIP formules. Het bewijs: het VIP Café is voor deze editie al helemaal uitverkocht! Niet getreurd, waarom jezelf, medewerkers of klanten niet verwennen met onze VIP Club? Deze exclusieve formule, met o.a. VIP parking, uitstekend zicht op de baan en top catering, staat garant voor een onvergetelijke GP. Meer info hier!

Foodmaker: Eet zoals de kampioenen!

Wat hebben Liam Everts, Nestaan Husqvarna, Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky en tal van Belgische Olympiërs gemeen? Ze zijn allemaal fan van Foodmaker. Van rijders over teamleden tot onze medewerkers, Foodmaker is al lang geen onbekende meer. Maar ook toeschouwers kunnen opnieuw genieten van lekkere en gezonde maaltijden tijdens het MXGP Flanders weekend. Nu al goesting gekregen? Check snel https://foodmaker.be/

Geerts en Van Doninck terug op de motor

Nadat ze allebei gekwetst raakten tijdens de openings GP in Argentinië zitten Jago Geerts en Brent Van Doninck al enkele weken opnieuw op de motor. Onze MXGP smaakmakers zijn er dan ook op gebrand om een mooie prestatie neer te zetten in Lommel. Zowel Jago als Brent hebben in het verleden al getoond dat ze nét iets meer kunnen voor eigen publiek. Ook de Belgisch MX of Nations teammanager Joël Roelants zal de prestaties van dit tweetal met argusogen volgen!