14.7 C
Amsterdam
19 oktober 2024
Motocrossplanet
Home » Organisatie MXGP Arnhem gaat voor nog beter bij 2024 editie

Organisatie MXGP Arnhem gaat voor nog beter bij 2024 editie

Met nog zeven weken te gaan tot aan de Nederlandse Grand Prix in Arnhem, wordt er veel werk verzet op MotorsportPark Gelderland Midden. Na de succesvolle eerste editie in 2023 heeft de organisatie uitvoerig geëvalueerd om bepaalde dingen voor dit jaar nog beter aan te kunnen pakken.

Rondom het circuit is al het hekwerk vernieuwd. Drie weken lang is de club bezig geweest om het hekwerk te plaatsen maar het resultaat mag er zeker zijn.

Een andere grote verbetering is stroom in de hele paddock. Aan de kop van alle looppaden zijn elektriciteits kasten geplaatst waardoor alle voertuigen voorzien kunnen worden van stroom.

Daarnaast heeft de club er voor gezorgd dat alle teams voorzien zijn van goed internet. Dit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de paddock en daardoor heeft de club dit tot in de puntjes voor elkaar.

Vorig jaar werkte de organisatie al met twee tribunes. Deze komen dit jaar terug maar deze zijn nu groter waardoor er meer mensen hierop plaats kunnen nemen. Een ander voordeel voor deze mensen is, dat er tegenover de tribunes twee grote TV schermen geplaatst gaan worden waardoor de wedstrijden goed gevolgd kunnen worden. De tribune die tegenover de VIP tent stond, zal een andere plaats krijgen waar het publiek nog meer kan zien.

De kaartverkoop loopt als een speer. Wie nu een kaart in de voorverkoop koopt profiteert van de voordeligste prijs en staat niet in een lange rij bij de kassa. Daarnaast heb je gratis toegang tot de paddock en ontvang je een code van MXGP TV voor een Grand Prix wedstrijd naar keuze. Heb je nog geen kaart, bestel deze dan op de volgende link: https://mxgparnhem.nl/tickets/

De Grand Prix van Nederland in Arnhem wordt verreden in het weekend van 17 en 18 augustus! Voor meer informatie kunt u kijken op www.mxgparnhem.nl